Va rugam sa nu salvati fotografii sau text
logo

Photo trip in London

Povesteam o data cu cineva si ziceam ca orasul nostru preferat din Europa este Praga … si acel cineva a zis, stai asa pana o sa vezi Londra! Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult la Londra nu a fost Buckingham Palace, nici Westminster Abbey … si nu zic ca acestea nu sunt frumoase si extraordinare, dar pe noi ne-a atras autenticitatea locului, cultura, zumzetul, modul de a privi viata si linistea sufletului.

Am gasit biletele cu doua saptamani inainte, le-am gasit la un pret foarte foarte bun si le-am luat. Abia apoi am vorbit cu Sori si cu Alin sa ii anuntam ca mergem in vizita. Am ajuns in Londra intr-o dimineata racoroasa si cenusie, insa nu ne-am lasat descurajati. Am stat in total 6 zile intregi, mult prea putin dupa parerea mea :), am avut timp atat sa vizitam cat si sa facem doua sedinte foto, una de familie si una de dupa nunta.

Ziua in care am facut sedinta foto trash the dress cu Sorina si cu Alin a fost singura zi cu soare, deci multumim acolo sus. Am fotografiat cateva ore bune, atat in Windsor cat si in centrul Londrei. Sorina si Alin au fost minunati, foarte bine dispusi si bineinteles indragostiti. Mai multe fotografii de la sedinta foto puteti vizualiza aici.

Luni, cu o zi inainte sa ne intoarcem acasa, am facut sedinta foto de familie cu familia Calina. Totul a decurs foarte normal si deloc formal, am iesit la o plimbare prin padure si ne-am simtit bine cateva ore. Am alergat, am ras, am tras cateva cazaturi, am venit acasa cu cateva vanatai si un cucui mare in cap insa a meritat :). Fotografiile de la sedinta foto de familie le puteti vedea aici.

In restul zilelor ne-am delectat cu privitul si cu fotografiatul, bineinteles. Ne-am indragostit de veverite si de vulpi, de casele din New Barnet si bineinteles de expresorul de cafea al familiei Calina. Alin spune ca Londra este orasul in care s-a bucurat de cel mai frumos “street photography”, oamenii fiind super colorati si in general nepasatori si grabiti.

Am avut parte de sase zile incredibile si pentru asta trebuie sa multumim familiilor Calina si Gabor! Asteptam cu nerabdare sa ne revedem.

Pupici,

Deni si Alin

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *