Va rugam sa nu salvati fotografii sau text
logo

Wedd Camp 2017

Wedd Camp 20-21 Iunie 2017

Pentru noi Weddcamp a fost despre poveste, munca, emotie, descoperirea de sine, prezent si viitor si nu despre premii.

Am ajuns la Mamaia marti dimineata, cu o ora jumatate inainte sa inceapa Weddcamp, dupa un drum lung de 8 ore si multe multe ore de munca la Cluj, la Techsylvania. Eram putin cam terminati asa ca am reusit sa dormim 20 de minute si mai apoi sa plecam spre Hotel Zenith, locatia conferintei.

Prima zi de Weddcamp a trecut repede. I-am avut ca speakeri pe Paulian Prajitura, Olga Vuscan, Vali Barbulescu, Ciprian Dumitrescu si Dragos Ludusan. Fiecare dintre ei a avut cate o prezentare foarte atragatoare, bine structurata si de la fiecare am avut cate ceva de invatat. Paulian ne-a vorbit despre ceea ce inseamna sa fi fotograf de nunta, Olga ne-a povestit despre pasiunea ei, fotografia de familie, Vali ne-a introdus in lumea modei, Ciprian ne-a vorbit despre istoria fotografiei si Dragos ne-a spus povestea lui.

Prima zi s-a terminat cu o plimbare cu bicicleta pe faleza, o cina buna si un somn mult asteptat. J)

Am inceput a doua zi cu forte proaspete, pregatiti sa ii ascultam pe Pedro Etura, Chris & Verity Sansom, Fabio Mirulla, Ivan Troyanovski si Victor Lax.  Toti acesti oameni sunt nume mari ale fotografiei, fiecare are cate ceva special, cate ceva care ii diferentiaza, insa toti ne-au adus la aceeasi concluzie si anume sa nu ne mai focalizam deloc pe premii si sa ne facem mereu mirii fericiti.

A doua zi s-a terminat cu o tragere la sorti, premiile au fost oferite de cei de la Impact albums si sunt tare fericita ca sunt si eu printre castigatori. Seara ne-am bucurat de o super petrecere pe muzica lui Vali Barbulescu, o petrecere la care fotografii de nunta si-au eliberat “demonii” si au dansat pe tot felul de ritmuri pana la ore tarzii in noapte. Multumim Vali pentru cea mai tare petrecere ever!!

Ne-a placut tare mult energia pe care am simtit-o aici, langa colegii nostri fotografi din toate colturile Romaniei si din multe alte tari. Ne bucuram ca dupa fiecare conferinta sau workshop se mai adauga ceva la bagajul nostru si ne dam un restart, e ca si cum ne-ar scurtcircuita.

Multumim organizatorilor si sponsorilor evenimentului!

Deni si Alin

 

Ne vedem la Wedd Camp 2018

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *